Personlig træning efter fødslen

Varighed: 1 time. Pris: 350 kr.

Klippekort med 5 klip: 1.400 kr.

Kom i form efter fødslen. Det fremmer den fysiske og psykiske sundhed for mor og barn. Din partner er også meget velkommen til at deltage i træningen.

Ønsker du personlig træning på land inkl. information og vejledning i træning efter fødslen, så book en tid her eller ring på 28 40 56 62.

Under træningen kommer jeg med konkrete øvelser, der tilpasses dine behov og evt. udfordringer.

Træningen er både for dig som er trænet og utrænet.

Træningen foregår hjemme hos dig eller i naturen i det område, hvor du bor. Træningen er tilrettelagt efter at dit barn kan deltage, hvis det er vågent, og ellers vil der være mulighed for at barnet kan sove trygt i sin barnevogn.

Vi starter med at tale om din situation og evt. gener eller udfordringer. Dernæst får du generel information og vejledning i træning efter fødslen og hvordan vi kan tilpasse træningen til dine behov. Herefter træner vi sammen 1 time, hvor der vil være fokus på at få pulsen op og få trænet kroppen igennem på en skånsom måde.

Selvom tanken om træning med en baby kan lyde uoverskuelig, og du måske er træt og uden overskud, så garanterer jeg for, at vi får en sjov træning. Hvor vi slutter af med et smil på læben, fornyet energi og ømme muskler. Ved min træning kan man være som man er. Der er plads til morgenhår, rander under øjnene og gylp på tøjet. Det vigtigste er, at man føler sig godt tilpas og føler at man får noget ud af træningen.

 

Book her

Er I flere der gerne vil have træningen sammen, da vil prisen i stedet være 180 kr. pr. deltager (max 5 personer). Personligt klippekort med 5 klip: 800 kr.